Referenser

alt text

Nöjda kunder är våra bästa säljare

Ett gott rykte är ingenting man sprider själv. Det kommer från nöjda kunder. Och sprids av dem. Inget är så trovärdigt som referenser och sådana har vi gott om.

Om och när våra kunder berömmer oss för kvalitet, pratar om oss som byggare som håller löften, tider och offerter, byggare som är kompetenta över hela registret, som efterlever myndighets- och försäkringskrav, som är ärliga och lätta att ha att göra med och då förvandlas klyschorna i ett nafs till en lång referenslista.

Brf Bäckahästen gav oss förtroendet att utföra renovering av sin 151 balkonger. Balkongplattorna hade överskridit sin livslängd varför enda alternativet var att gjuta om samtliga balkonger till nya enskiktsplattor. Målsättningen med arbetet var att skapa trygga balkonger med förnyad livslängd på minst 50 år.

I vårt uppdrag ingick också att leverera och montera balkongräcken i tidstypiskt utseende samtidigt som balkongräcket skulle uppfylla dagen samtliga normer. Det färdiga resultatet blev förbluffande likt hur det än gång i tiden såg ut när husen var nybyggda. Hela processen från start till mål tog ca 6 månader.

Detta är ett typiskt projekt där vi agerar Totalentreprenör med fullt ansvar för projektets samtliga delar. Brf Hyvelbänken behövde gjuta om sina nästan 60 år gamla balkonger och fasaden var i behov av en renovering. Vi utförda arbetet i samarbete med en av våra noga utvalda samarbetspartners.

Resultatet talar för sig själv!

Detta projekt avsåg att gjuta om 42 stålramsbalkonger. Stålramarnas utformning med rundade hörn ger en viss utmaning då det gäller att vara riktigt noggrann så att slutresultatets utseende blir så lika ursprungligt utseende som möjligt.